Mindset-ul nostru
Cream echipe performante

Suntem aici pentru a-ti facilita decizii bazate pe date, personalizate pe realitatea din organizatia ta. Decizii care vor ajuta angajatii tai sa atinga adevaratul  lor nivel de performanta si sa contrbuie si mai mult la succesul organizatiei tale.

Suntem un grup de profesionisti cu experienta in companii multinationale si nationale in arii precum: Consultanta in Resurse Umane, Cercetare de piata, Marketing, Dezvoltare de oameni. Impreuna am creat si vom crea numeroase proiecte de impact in organizatii, proiecte care aduc un plus important in calitatea vietii angajatiilor si implicit companiei tale.

Suntem pasionati de munca noastra si cu mandrie putem spune ca rezultatele de pana acum ne pozitioneaza printre cei mai buni.

Suntem aici pentru a ne asigura ca esti pe drumul corect si ca mergi la viteza maxima. Ne asiguram ca nu pierzi timpul reinventand roata. Venim cu experienta, stiinta si instrumentele noastre pentru a crea un mediu de lucru excelent, motivant.

Mindsetul nostru
Fiecare business este diferit de aceea avem abordari strategice diferite
Decizii informate
Facem analize complexe intre engagement, salarii, performanta, turnover, etc pentru ca tu sa poti lua deciziile cele mai bune si pentru ca tu sa gasesti raspunsurile corecte la intrebarile corecte.
Rezultate deosebite
A-ti baza deciziile pe datele din organizatia ta va genera rezultate deosebite. Iti oferim metodologiile potrivite impreuna cu un ochi obiectiv pentru ajunge acolo unde doresti rapid si sanatos.
Eficientizarea bugetelor
Vei putea identifica masurile cu impactul cel mai mare. Te sustinem in procesul de calculare a ROI-ului initiativelor de HR.
Echipe fericite
Dezvoltam programe inovative de dezvoltare organizationala cu schimbari la nivel de lidership. Oamenii sunt cei care asigura succesul unei companii. Acest lucru se intampla in mediul potrivit. Hai sa il construim impreuna si sa atingem noi cote ale performantei.
Planuri clare
Claritatea este cruciala. Impreuna ajungem la claritatea necesara. Te sustine in crearea unui plan detaliat de atingere a obiectivelor.
Business Performance
Oameni nu sunt statistica. Trateaza oamenii ca pe oameni, iar profitabilitatea business-ului va creste. Datele sunt importante insa judecata contextuala si initiativele corecte sunt cele care fac diferenta. Te sustinem in acest proces.

Noi, cei de la Humano, consideram ca fiecare om este talentat si ca poate atinge rezultate extraordinare. Suntem aici pentru a te ghida sa reusesti acest lucru cu fiecare angajat in parte.

ECHIPA NOASTRA
RĂZVAN RADU

Founder @ humano: 2018 – prezent
Senior Account Manager @ Korn Ferry Hay Group: 2015 – 2018
Business Performance Consultant @ theConsultants Group 2012 – 2015
Operations Quality Manager @theConsultants: 2012
Team Leader @ Shoppers: 2011 – 2012

ȘTEFAN RADU

Partner @ humano: 2018 – prezent
Director Regional & Owner @ Magazia lu’ Costica Oradea: 2018 – prezent
Intentional Coach @ Stefan Radu Training, Coaching & Consulting: 2012 – prezent
Trainer & Coach @ Extreme Training: 2012 – 2017
Lean Six Sigma Black Belt Trainee @ ING Asigurari: 2010 – 2011

PORTOFOLIUL NOSTRU
Partenerii si clientii nostri cu care ne mandrim