Modul Analytics HR si Forta de Munca
Vizualizarea Datelor
KPI & Dashboarduri
Crearea unor vizualizari de exceptie nu a fost niciodata mai usoara!

Folosind Platforma Humano People Analytics Platform vei putea sa crezi Dasboarduri pline de semnificatie.
Este doar primul pas in implementarea unei Culturi a Deciziilor bazate pe Date.

Dashboarduri In Timp Real
Poti crea Dashboarduri ce actualizeaza indicatorii in timp real. Le poti crea si structura dupa bunul plac. In plus le poti impartasi cu colegi, manageri sau alte persoane interesate.
Librarie de indicatori
Nu trebuie sa iti faci griji pentru formule. In libraria noastra de KPI de HR avem peste 100 de indicatori. Acestia au formulele consacrate in literatura de specialitate. Toti la doar un click distanta.
Creaza proprii KPI
Fiecare companie are specificul ei. De aceea, ai ocazia sa creezi proprii indicatori. Fie ca unicitatea ta necesita o formula un pic modificata, fie ca iti doresti sa adaugi dimensiuni indicatorului, noi iti permitem.
Filtrare Avansata
Filtreaza indicatorii si Dashboardurile pe dimensiuni si segmentari unice in doar cateva secunde. Ia deciziile corecte intelegand nuantele necesare.
Salveaza informatia in PDF
Salveaza indicatorii si Dashboardurile in PDF. Asa ai capacitatea de a le disemina in siguranta in organizatie.
Management al Utilizatorilor
Restrictioneaza drepturile utilizatorilor de a vizualiza informatii din afara ariei lor de interes si atributii. Ramai mereu in control asupra a ceea ce utilizatorii au capacitatea sa vada.
Datele tale, Dreptul tau de a le Gestiona
Managementul Datelor
Esti in controlul datelor tale. Gestioneaza fluxuri de date si creaza reguli menite sa creasca din calitatea datelor tale.
Import / Export de Date
Importa si exporta datele prin intermediul fisierelor excel sau .csv. Poti integra preluarea automata de date din alte softuri.
Control asupra campurilor de date
Controleaza campurile care sunt obligatorii. Creaza reguli pentru cei care fac input de date pentru a colecta informatii de calitate.
Monitorizare in timp
Monitorizeaza ce modificari se intampla in timp. Ai capacitatea de a te intoarce in timp la radiografia companiei pe care ti-o doresti. Poti monitoriza in timp informatii precum: departament, pozitie, tip angajare, etc.
Editare de Date
Poti edita datele direct in platforma. Pentru asta am creat functii precum: editare in rand direct in view sau via formulare.
Filtrare de date
Filtreaza datele in functie de complexitatea situatiei in care te afli. Poti filtra datele brute in functie de: performanta, angajati activi, departament, etc. Tu alegi.
Management al utilizatorilor
Controleaza cine poate vedea sau edita datele. Ai control total.
Tabele Multiple
Poti monitoriza si stoca diferite date prin accesarea de multiple module. Stocheaza date despre angajati si demografia lor, monitorizeaza absentele, performanta, orele de training, lucrul de acasa, recrutarea, etc.
Personalizeaza modul de vizualizare
Poti selecta ce date sa iti apara in tabel. Alege ce si cand sa vezi.
Securitatea datelor
Fii in siguranta.
Date encriptate
SSO sau Autentificare in 2 Pasi
Loguri de Audit