Servicii
Diagnostic Tools
Click pe fiecare tab pentru a afla ce putem face pentru tine!
dashboard compilation
Ia decizii referitoare la oameni bazate pe date.

Platforma Humano People Analytics este o aplicatie de HR Analytics care masoara indicatori standard si personalizati despre compania si forta ta de munca. O hranesti cu date si te hraneste cu insights.

Daca vrei sa automatizezi fisierele excel si prezentarile din HR, daca vrei sa automatizezi procesul de masurare si sa observi ROI-ul initiativelor de HR sau poate vrei sa implementezi o cultura data driven Platforma Humano People Analytics este solutia potrivita.

In aplicatie vei gasi sectiuni cu indicatori relevanti care sa faciliteze luarea deciziilor cele mai bune. Dashboard-urile standard sunt:

 1. Recrutare si Onboarding
 2. Learning & Development
 3. Time (absenteeism, overtime, vacanta)
 4. Compensatii si |Beneficii
 5. Cultura
 6. Performanta
 7. Demografie
 8. Costuri

Platforma poate fi personalizata cu indicatorii specifici organizatiei tale. Putem facilita workshop-uri care sa aiba ca scop identificarea indicatorilor potriviti pentru compania ta.

Folosita Platforma Humano People Analytics va organiza procesul de colectare de date din departamentul de HR si te va transforma intr-un departament Guvernat de date.

Platforma Humano People Analytics integreaza o suita de module interconectate destinate creari unui instrument de management, usurarii muncii departamentului de HR si a managerilor de linie precum si pentru a oferi informatiile relevante luarii deciziilor corecte. Modulele disponibile sunt: Data Analytics, Compensatii si Beneficii, Survey, Recrutare.

Bazeaza-ti deciziile pe specificul companiei tale. Toate acestea iti vor usura viata. Castiga timpul pe care l-ai investi in procesarea datelor si crearea prezentarilor si investe-l in identificarea si implementarea unor initiative care sa sustina business-ul si cresterea performantei.

Punem datele intr-un singur loc si iti facilitam vizualizarea unei radiografii complete a organizatiei intr-o mainera rapida, facila si usor de interpretat.

Platforma te ajuta sa creezi un business case pentru initiativele de HR propuse, datele si indicatorii masurati te ajuta sa calculezi un ROI si dau greutate propunerilor tale. Platforma te ajuta sa identifici zonele in care trebuie actionat si astfel poti sa implementezi programe personalizate de dezvoltare si nu in ultimul rand eficientizeaza bugetul de HR prin prioritizarea investitiilor care conteaza cu adevarat.

Bine ai venit in era masurarii predictive si a actionarii preventive nu reactive.

humano services_2
Workshop-ul este dedicat echipei tale interne de HR. Este destinat pentru facilitarea unei functiuni de HR Analytics, pentru a identifica si crea indicatorii relevanti de masurat in timp pentru compania ta. Este destinat si dezvoltarii abilitatilor de masurare a ROI-ului initiativelor de HR.

Teme abordate:

 1. Date din HR: cum sa obtinem date de incredere, managementul datelor si warehousing, analiza statistica si predictiva, indicatori ce pot fi masurati si formulele lor
 2. Indicatori ai fortei de munca: alegerea indicatorilor potriviti, masurarea in timp, indicatori care facilitateaza procesul decizional
 3. Indicatori ai departamentului de HR: indicatori care sa sustina eficienta si performanta departamenului de HR
 4. Business case – cum sa cream un business case de impact in functie de publicul tinta, cum calculam un ROI al initiativelor de HR, vizualizarea datelor si prezentarea datelor pentru atingerea scopului

In functie de evaluarea participantilor la workshop putem sa personalizam cu si cu alte teme precum Scorecarduri, Dezvoltarea unei strategii de HR, etc.

Daca ti-am starnit interesul contacteaza-ne pentru a intra in detalii.

humano services_1
Vezi radiografia reala a organizatiei prin folosirea unui studiu de engagement. Studiul nostru de engagement ofera o imagine de profunzime al angajamentului oamenilor din organizatie masurand doua interactiuni critice:

 1. Interactiunea umana
 2. Interactiunea dintre oameni si companie

Ceea ce masuram si analizam in realitate este perceptia angajatilor din companie vizavi de:

 1. Colegi (segmentat ierarhic), clienti si alti parteneri si modul in care poate fi imbunatatita
 2. Procese, sisteme, resurse, responsabilitati, oportunitati de invatare/dezvoltare, etc.

Analizam dimensiuni precum: Incredere, Lidership, Respect, Colaborare, Autonomie, Autoritate, Agilitate, Comunicare, Resurse, Compensatii si Beneficii, Claritate, NPS si ENPS.

Facem corelatii si segmentari care sa faciliteze alegerea initiativelor propice pentru cresterea nivelului de motivatie al angajatilor. Pe langa deja clasicele segementari pe demografice (departament, manager, varsta, vechime in companie, etc) adaugam dimensiuni precum: performanta, nivel de plata, HiPo’s, etc. Corelam cu indicatorii interni filtrati pe segmente relevante.

Studiul de Diagnostic al Motivatiei Angajatilor iti ofera informatii menite sa te ajute sa iei decizii si sa influentezi:

 1. Retentia de personal: vei gasi surse ale lipsei de performanta si fluctuatiei de personal.
 2. Atractie de talente: vei putea gasi punctele tale forte si le vei putea pune in evidenta pentru a atrage talentele potrivite pentru compania ta.
 3. Cresterea Performantei: iti ofera posibilitatea sa afli cauzele reale pentru problematica din companie, vei afla ceea ce cred angajatii in realitate si le vei corela cu: performanta, remuneratie, pozitie, fluctuatie de personal, feedback.
 4. Eficienta bugetului: prin identificarea problemelor reale vei putea actiona tintit facand investii in zonele cu adevarat importante si care vor avea impact real.

Incepe crearea deliberata a unei culturi care sa faciliteze performanta.

humano services_4
Variante de cursuri in house:

CONSULTANTA SI STUDII PERSONALIZATE
Transforma-ti echipa in cel mai important partener in afacerea ta!
services humano_10
Mediul in care activam este unul extrem de competitiv. Aceasta competitivitate poate avea si efecte negative in companie, poate genera tensiuni intre membri de board, manageri, team lederi sau alti angajati.

Este contraproductiv pentru toate partile implicate. Limiteaza performanta compania, creaza stress aditional pentru cei implicati cat si pentru cei ce sunt martori.

Ce ar fi sa ii punem in aceeasi camera si sa discutam despre elefantul din camera. Cu totii suntem oameni. Este poate cel mai bun reminder. Lasa-ne pe noi sa facilitam aceasta revelatie si sa ii ajutam sa isi dea seama  ca sunt cu totii in aceasi barca ce se indreapta catre aceeasi directie.

services humano_11
In era Big Data, cand suntem bombardati cu informatii din toate sursele apare intrebarea:

Ok! Stim atatea lucruri – Ce facem mai departe?

Ghidati de noi, prin metodologia, expertiza si perspectiva proaspata a noastra te vom ajuta sa gasesti raspunsul la intrebarea Ce facem mai departe?

Impreuna vom:

 1. Crea Planuri de actiune
 2. Gasi Legaturi intre date si cauzele reale
 3. Identifica sursa problemelor din companie
 4. Creste motivatia angajatilor prin adresarea problemelor reale
 5. Eficientiza bugetul prin investitia in proiectele esentiale

Hai sa pornim in aceasta calatorie!

services humano_12
Ai nevoie:

 • Sa creezi un mediu de securitate emotionala pentru a primi un feedback sincer?
 • Sa asiguri confidentialitatea raspunsurilor?
 • De profesionisti care sa ajunga in mod eficient la radacina problemei intr-un timp optim?
 • De o perspectiva proaspata?
 • De o metoda calitativa cu radacini metodologice stiintifice?
 • Sa atingi o populatie relativ mica de angajati?

Daca raspunsul este Da atunci un interviu condus de specialisti impartiali ar putea fi solutia potrivita pentru tine.

Interviurile carora le-am dat un nume:

 1. Interviu al situatiei actuale – sentiment – stay in – este un instrument foarte des utilizat in proiecte despre cultura si motivatie pentru a identifica factorii care duc la fluctuatie de personal. Un instrument foarte puternic daca este folosit ca o practica curenta. Iti ofera informatii despre potentiali factori care pot determina sa plece pe angajatii proaspeti, pe cei cheie sau care ocupa posturi cheie. Un instrument folosit de cele mai admirate companii din lume, cu impact ridicat asupra retentiei si asociat culturilor organizationale sanatoase.
 2. Interviu tematic – teme alese de tine sau impreuna care pot explora: performante sub asteptari, lipsa de motivatie (scoruri mici la masuratori), arii de dezvoltare, climat.
 3. Interviuri de Agilitate – poti lua feedback referitor la pasi incheiati ai unor proiecte si astfel iti poti adapta modul de actiune ulterioara pentru a te asigura de succesul proiectului.

Prin metodologia noastra in cadrul focus grupurilor exploram perceptii, opinii, credinte, atitudini ale angajatilor. Pentru o structurare si eficienta sesiunii folosim: studii de engagement, rapoarte de performanta, studii si comparatii referitoare la piata.

services humano_13
Prin faptul ca lucram impreuna cu mai multe companii prin HR Metric Dashboard App procesam o serie de indicatori pe care ne dorim sa ii transformam in norme.

Daca ai vrea sa contribui si sa te compari versus normele din Romania hai sa intram in contact.