fbpx

Deblocheaza potențialul și performanța oamenilor printr-un departament de HR digital, bazat pe date.

Humano este aici pentru a facilita calatoria ta catre success prin consultanta de HR si data analytics. Oferim suport si activam departamentul HR pentru a deveni un partener strategic de afaceri.

Oferim suport companiilor pentru a atrage si retine talentul. Mai mult de atat, dezvoltam si implementam instrumente care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii referitoare la promovorea oamenilor si dezvoltarea managerilor. Constuim si implementam sisteme de HR care dezvolta o cultura bazata pe competene, skill-uri si KPI.

Micro-învățare pentru un HR bazat pe date

Alătura-te unei comunități de învățare aflate într-o crestere continua. O comunitate dedicată profesioniștilor din domeniul resurse umane care doresc să-si dezvolte cariera printr-o abordare de analiză a datelor. O comunitate care oferă acces deplin la cursuri de HR și resurse de învățare concepute pentru a te face un partener strategic de afaceri. Videoclipuri, articole, bune practici, 200 + KPI de HR explicati și multe altele.

Ariile Noastre de Expertiza

Cercetare

Recrutare

Te putem ajuta sa recrutezi talentul potrivit. Folosim instrumente testate precum: interviuri comportamentale, psihometrice si centre de evaluare.

analiza datelor

Strategii de Recompensare

Dezvoltam strategii de recompensare cu politici de plata echitabile si competitive, capabile sa stimuleze motivatia si performanta angajatilor si, totodata, capabile sa eficientizeze costurile.

Fără titlu-1

Design Organizational

Oferim suport in dezvoltarea formei potrivite pentru business-ul tau. Facem design-ul matricei de posturi folosind metodologii de evaluare de posturi, cream descrieri de posturi si modele de competente.

14

Dezvoltarea Talentului

Ai angajatii potriviti pe pozitiile potrivite? Cunosti potentialul oamenilor de a fi manageri? Consideri ca echipa de management are nevoie de dezvoltare? Te putem ajuta sa aflii raspunsurile folosind instrumente precum teste psihometrice & centre de evaluare (simulari de business).

9

Analytics, KPI & Performance

Te putem ajuta sa masori performanta si sa aduci claritate in organizatie. Te ajutam sa identificii acei indicatori relevanti pentru business si sa dezvolti instrumentele necesare pentru a automatiza procesul de masurare in HR si Business.

20

Tools & Software

Am dezvoltat instrumente proprii si am adus alaturi parteneri care au dezvotat softuri cu rezultate demonstrate. Folosim instrumente proprii, Microsoft Power BI sau tool-uri partenere.

Software de HR & Platforme de Analytics

Consultanța de HR prin analiză de date este facilitata de soft-uri concepute pentru a te aduce mai aproape de succes.
Oferim suport profesionistilor de HR sa isi dezvolte competentele viitorului oferind resurse educative in HR Analytics Library

Survey & Employee Feedback

Un soft inovativ dezvoltat de noi cu scopul colectarii de feedback de la angajati. Poti crea orice tip de survey (engagement, onboarding, exit, pulse, etc.) evaluari 360 personalizate sau poti automatiza procese de preluare de feedback precum: evaluari ale perioadei de proba, survey-uri de onboarding sau exit.

Raportare și Dasboard-uri

Te ajutam sa implementezi HR Analytics. Automatizam intreg ecosistemul de rapoarte existent in organizatie si te ajutam sa il dezvolti cu KPi si analize relevante pentru business-ul tau. Cream un cadru in care nu esti dependent de noi.

Aplicatii personalizate

Construieste aplicatiile software de care ai nevoie pentru a gestiona mai bine procesele de HR, colectarea de date si pentru a imbunatatii experienta angajatilor. Cu Microsoft Power Apps putem construi instrumente precum: module de survey si colectare de feedback, manager de recrutare, module de comunicare, etc.

Am creat parteneriate cu provideri de software pentru a aduce in organizatia ta mixul de tehnologie de care ai nevoie.