fbpx

Deblocheaza potențialul și performanța oamenilor printr-un departament de HR digital, bazat pe date.

Humano este aici pentru a facilita calatoria ta catre success prin consultanta de HR si data analytics. Oferim suport si activam departamentul HR pentru a deveni un partener strategic de afaceri. Serviciile noastre acopera trei arii:

Raportare HR & Dashboarding
Consultanta HR
Training
Software de Surveyuri si Feedback

Vrei sa intelegi mai bine abordarea si instrumentele folosite pentru Raportarea de HR & Dasboarding?

Micro-învățare pentru un HR bazat pe date

Alătura-te unei comunități de învățare aflate într-o crestere continua. O comunitate dedicată profesioniștilor din domeniul resurse umane care doresc să-si dezvolte cariera printr-o abordare de analiză a datelor. O comunitate care oferă acces deplin la cursuri de HR și resurse de învățare concepute pentru a te face un partener strategic de afaceri. Videoclipuri, articole, bune practici, 200 + KPI de HR explicati și multe altele.

Abordarea noastră de consultanta în resurse umane

Cercetare

Pasul 1: Cercetare

Venim și înțelegem afacerea, procesele, obiectivele, strategia și provocările tale. Facem acest lucru folosind metodologii și instrumente dovedite.

analiza datelor

Pasul 2: Analiza datelor

Datele despre angajatii tai sunt legate de informațiile din pasul 1. Analizăm datele, creăm KPI și dashboard-urid relevante. Obiectivul principal este de a găsi sursele reale ale problemelor din organizatie.

Fără titlu-1

Pasul 3: Diagnosticul

Pe baza tuturor informațiilor de la pasul 1 și 2, putem crea un diagnostic complet al companiei tale. Identificăm costurile ascunse, ariile de dezvoltare și riscurile potențiale.

14

Pasul 4: Dezvoltarea soluțiilor

Diagnosticul complet oferă posibilitatea de a înțelege complexitatea problemelor identificate. Cream soluții care rezolvă sursele reale ale problemelor și astfel stimulam cresterea de performanța. Soluțiile noastre ating întregul spectru de activități de resurse umane și management.

9

Pasul 5: Integrare

Implementarea este esențială pentru succesul unui proiect. În acest pas ghidăm echipa spre un proces de implementare și post-implementare de succes. Ajutam companiile sa integreze schimbarile în cultura companiei.

20

Pasul 6: Celebrare

Soluțiile Humano se bazează pe principii de agilitate. O măsurare constantă a implementării este necesară pentru maximizarea investiției tale. Indicatorii sunt cei care ne ofera poza ce poate genera adaptarea soluțiilor in asa fel incat sa generam un succes sporit. Progresul este sărbătorit.

Platforma de People Analytics

Consultanța de HR prin analiză de date este facilitata de soft-uri concepute pentru a te aduce mai aproape de succes.
Sprijinim profesioniștii din resurse umane sa isi dezvolte abilitățile viitorului prin intermediul Academiei noastrede HR.

Data Warehouse

Un instrument puternic de gestionare a datelor, care iti permite să ai o singură sursă de adevăr pentru datele despre angajati. Humano HR Analytics agregă date din mai multe surse, cum ar fi: HCM, Payroll, ATS, LMS, Excel, SQL, etc. și creează KPI si dashboard-uri în timp real.. Un instrument construit cu Microsoft Power BI.

Raportare și vizualizare date

Humano creează dashboard-uri insightful cu vizualizări frumoase. Dashboard-uri ce pot fi impartasite, o varietate mare de vizualizări cu KPI standard sau cu formule personalizate.

Aplicatii personalizate

Construieste aplicatiile software de care ai nevoie pentru a gestiona mai bine procesele de HR, colectarea de date si pentru a imbunatatii experienta angajatilor. Cu Microsoft Power Apps putem construi instrumente precum: module de survey si colectare de feedback, manager de recrutare, module de comunicare, etc.