fbpx

Deblocheaza potențialul și performanța oamenilor printr-un departament de HR digital, bazat pe date.

Humano iti faciliteaza călătoria spre succes prin intermediul consultantei de HR bazate pe analiza de date. Oferim suport departamentulu HR pentru a deveni un partener strategic de afaceri. Abordarea noastră este simplă: cercetare, analiză de date, diagnostic, dezvoltarea soluțiilor, integrare și celebrare.
Ai o abordare DIY (do it yourself)? Alătura-te Academiei de noastre HR.

Micro-învățare pentru un HR bazat pe date

Alătura-te unei comunități de învățare aflate într-o crestere continua. O comunitate dedicată profesioniștilor din resurse umane care doresc să-si dezvolte cariera printr-o abordare bazata pe analiza datelor. O comunitate care oferă acces deplin la cursuri de HR și resurse de învățare concepute pentru a te face un partener strategic de afaceri. Videoclipuri, articole, bune practici, 200 + KPI de HR explicati și multe altele.

Abordarea noastră de consultanta în resurse umane

Cercetare

Pasul 1: Cercetare

Venim in organizatie pentru a înțelege afacerea, procesele, obiectivele, strategia și provocările tale. Facem acest lucru folosind metodologii și instrumente dovedite.

analiza datelor

Pasul 2: Analiza datelor

Datele despre angajatii tai sunt legate de informațiile din pasul 1. Analizăm datele, creăm KPI și dashboard-uri relevante. Obiectivul principal este de a găsi sursele reale ale problemelor din organizatie.

Fără titlu-1

Pasul 3: Diagnosticul

Pe baza tuturor informațiilor de la pasul 1 și 2, putem crea un diagnostic complet al companiei tale. Identificăm costurile ascunse, ariile de dezvoltare și riscurile potențiale.

14

Pasul 4: Dezvoltarea soluțiilor

Diagnosticul complet oferă posibilitatea de a înțelege complexitatea problemelor identificate. Cream soluții care rezolvă sursele reale ale problemelor și astfel stimulam cresterea de performanța. Soluțiile noastre ating întregul spectru de activități de resurse umane și management.

9

Pasul 5: Integrare

Implementarea este esențială pentru succesul unui proiect. În acest pas ghidăm echipa spre un proces de implementare și post-implementare de succes. Ajutam companiile sa integreze schimbarile în cultura companiei.

20

Pasul 6: Celebrare

Soluțiile Humano se bazează pe principii de agilitate. O măsurare constantă a implementării este necesară pentru maximizarea investiției tale. Indicatorii sunt cei care ne ofera poza ce poate genera adaptarea soluțiilor in asa fel incat sa generam un succes sporit. Progresul este sărbătorit.

Platforma de People Analytics

Consultanța de HR prin analiză de date este facilitata de soft-uri concepute pentru a te aduce mai aproape de succes.
Sprijinim profesioniștii din resurse umane sa isi dezvolte abilitățile viitorului prin intermediul Academiei noastre de HR.

Data Warehouse

Un instrument puternic de gestionare a datelor, care iti permite să ai o singură sursă de adevăr pentru datele despre angajati. Humano People Analytics agregă date din mai multe surse, cum ar fi: HCM, Payroll, ATS, LMS, Excel, etc. și creează KPI si dashboard-uri în timp real.

Raportare și vizualizare date

Humano creează dashboard-uri insightful cu vizualizări frumoase. Dashboard-uri ce pot fi impartasite, o varietate mare de vizualizări cu KPI standard sau cu formule personalizate.

Survey-uri și feedback

Creaza survey-uri adaptive și colecteaza feedback-ul angajaților în timp real. Automatizeaza sondaje precum: onboarding, perioada de proba, exit, puls, etc. Humano conectează toate datele. În acest fel, statisticile sunt la doar un click distanta.