fbpx
Rapoarte si grafice de HR in timp real

Obtine informatii actionabile din datele tale!

Atrage. Gestioneaza. Dezvolta. Motiveaza. Retine. Creste.

Un instrument complet de management si vizualizare de date capabil sa extraga informatii de impact din datele tale de HR.

Humano HR Analytics agrega date din surse multiple precum: HCM, Payroll, ATS, LMS, Excel, etc. si creaza dashboard-uri si rapoarte cu KPI in timp real.
Beneficiaza de informatii in timp real si astfel vei intelege mai bine cultura companiei, vei imbunatati productivitatea si performanta angajatilor, vei creste rata de retentie si vei crea conditii de munca excelente pentru angajatii tai.

Ce este Humano HR Analytics?

* O solutie completa pentru nevoile tale de analiza, construita peMicrosoft Power BI
* Mediu Unic de Raportare ce integreaza date din surse multiple
* Un instrument cu dashboard-uri, rapoarte si analize de HR pentru decizii informate
* Personalizat pe nevoile si specificul organizatiei tale
* On Premise si /sau Cloud
* Cost eficient & flexibil – poti sa iti creezi singur rapoarte si vizualizari
* Oferim consultanta referitoare la “ce?” si “cum?” sa masori si de asemenea, te sustinem in interpretarea datelor

Intelege ciclul de viata complet al angajatilor:

Demografie & Diversitate

Statistica pe populatia de angajati activa in perioada de timp selectata. Poti sa intelegi demografia si diversitatea populatiei active. Exploreaza si analizeaza in profunzime indicatori precum: medie de varsta, vechime pe pozitie in diferite categorii de angajati, diversitate de gen, femei in pozitii de leadership, etc.

Plecari

Poti vedea o statistica similara cu cea disponibila in dashboard-urile si rapoartele aferente demografiei angajatilor activi, cu diferenta ca aceasta are ca esantion angajatii care au plecat din organizatie. Intelege profilele celor care pleaca, costurile aferente, motivele si obtine informatii care sa te ajute sa actionezi preventiv si sa diminuezi rata de fluctuatie.

Recrutare

Dashboard-uri, rapoarte si indicatori bazati pe datele disponibile din recrutare. Vei putea intelege modalitatile prin care poti imbunatati procesul de recrutare. Mergi in profunzime pe indicatori segmentati pe: pozitii, recrutori, blocaje ale procesului, etc. Poti vizualiza indicatori precum: timp de recrutare, rata de acceptare a ofertelor, palnie de recrutare, eficienta sursei de angajare, etc.

Fluctuatie de personal

Poti sa intelegi de ce pleaca oamenii si cum poti imbunatatii rata de retentie a talentului din organizatie. Gasesti analize pe cele mai relevante dimensiuni ale fluctuatiei de personal: fluctuatie voluntara si timpurie. Obtine o intelegere profunda a motivelor pentru care oamenii parasesc organizatia si a costurilor asociate. Fluctuatia de personal este analizata in oglinda cu rata de retentie.

Payroll

Analiza bugetului de payroll si a elementelor salariale pentru a intelege daca exista o alocare eficienta a resurselor. Intelege trend-uri despre mediile salariale din organizatie si diferentele intre diferite grupuri demografice. Filtreaza si structureaza informatia pe diferite segmente si dimensiuni precum: departamente, functiuni, generatii, senioritate, sucursale, etc.

Compensatii & Beneficii

O analiza comprehensiva a practicii de recompensare versus politica avuta. Ai acces la o analiza a echitatii interne si a competitivitatii externe pe agregatele salariale relevante pentru compania ta. Intelege daca intr-adevar recompensezi performanta angajatilor, avand acces instant la un indice comprativ pentru fiecare angajat.

Performanta

Analize si statistici bazate pe datele de performanta ale angajatilor activi si plecati din organizatie. Observa cum evolueaza performanta si intelege directia in care trebuie sa investesti. Analizeaza performanta folosind mai multe lentile precum: diversitatea de gen, generatie, corelatii intre performanta de echipa si cea a managerului, remunerare, etc.

Invatare si Dezvoltare

Cum sta organizatia in termeni de initiative de invatare si costuri asociate? Prin analize rapide poti intelege care sunt costurile pe fiecare categorie de angajati, cine sunt angajatii care invata cel mai mult si cand invata cel mai mult.

Absenteism

Descopera trend-uri ce tin de comportamentul de utlizare a zilelor de concediu de odihna, concediu medial si alte tipuri de abenteism ce apare in organizatia ta. Monitorizeaza utilizarea de zile de vacanta din anul curent dar si a celor reportate din anul anterior si, astfel, gestioneaza riscuri potentiale. Observa cele mai importante statistici pentru tine si managerii din organizatie.

Ore Suplimentare

Analize si trend-uri ce tin de orele suplimentare aparute in organizatie. Gestioneaza costurile suplimentare si riscurile de burn-out din echipe. Poti analiza statistici pe diferite segmentari precum: nivel, departament, senioritate, gen, performanta, plata, etc. Poti sa iti creezi rapoartele si vizualizarile cele mai importante pentru tine.

Department & Angajat

Este foarte important sa ai rapoarte si dashboard-uri usor de impartasit cu colegii tai. Obine o radiografie cu cei mai importanti KPI pentru fiecare: departament, functiune, business unit, angajat, etc. si oferta informatii colegilor tai. Faciliteaza discutii relevante in interiorul echipei de board, management, HR si diferite echipe prin dashboard-uri de cluster si individuale pe fiecare angajat.

Dashboard-uri, Rapoarte si Vizualizari Personalizate

Putem construi rapoarte, dashboard-uri si indicatori personalizati pe orice tip de date: de industrie, de business, financiare, vanzari, etc.
* Totul este personalizabil incepand de la design, filtre la dimensiuni ale fiecarei vizualizari.
* Poti construi singur rapoarte, dashboard-uri, indicatori si vizualizari atunci cand ai nevoie In plus, poti sa mergi in profunzime pe analiza dimensiunilor afisate sau poti extinzi vizualizarile pentru o mai buna citire.
* Adaugi in orice moment date noi, le poti curata si poti genera legaturi cu datele deja existente dupa care poti avea analize complexe foarte rapid.
Acestea sunt doar cateva din functionalitatile disponibile.

Solicita un demo!

Intelege cu Humano HR Analytics poate sa contribuie la dezvoltarea companiei tale.
Cere un demo personalizat si vei gasi raspunsul la toate intrebarile pe care le ai.