fbpx
curs de compensare și beneficii

Invata cum se face un diagnostic al politicii de recompensare

Current Status
Not Enrolled
Price
necesita abonament
Get Started

Invata cum să efectuezi un diagnostic complet al politicii de recompensare care sa identifice problemele reale de plată. Echitatea internă și competitivitatea externă sunt doi factori importanți în implicarea și motivația angajaților. Invata cum sa identifici costurile ascunse și riscurile potențiale la care te expun politicile tale de comp & ben. Invata cum să creezi o strategie puternică de recompensare, care sa fie un adevărat catalizator pentru executarea strategiei companiei.


Aceasta sesiune este conceputa pentru a oferi o intelegere profunda despre:

1. Cadrul de recompensare totala
2. Elementele pachetului salarial si mixul salarial
3. Metodologia celor 5 valori
4. Metodologii de comparare a posturilor
5. Diagnosticul pachetului salarial: echitate internă și competitivitate externă
6. Cele mai folosite principii de recompensare

Obiectivul principal al acestei sesiuni este de a pune bazele ariei compensatii și beneficii. Vei învăța să efectuezi corect un diagnostic al politicii de recompensare. De asemenea, vei fi capabil să înțelegi problemele tehnice din zona de politici si benzi salariale. Invata să faci o analiză de echitate intern și o analiză a competitivității externe.

Trainer: Răzvan Radu
In experiența sa cu Korn Ferry Hay Group, Răzvan a făcut parte din crearea celui mai mare studiu salarial din România și Republica Moldova. În timpul acestei experiențe și ulterior ca fondator al Humano, Răzvan a fost implicat si a realizat zeci de proiecte de diagnostic al pachetului de compensati și beneficii. De asemenea, a proiectat numeroase strategii de recompensare. In ultimii 3 ani a pregătit în compensatii și beneficii peste 150 de profesioniști hr prin cursurile open si inhouse organizate de Humano.

Click aici pentru a afla mai multe despre noi.