fbpx
rapoarte de tip scorecard ca instrument de management al performanței

Rapoarte de tip scorecard ca instrument de management al performanței

Current Status
Not Enrolled
Price
necesita abonament
Get Started

Scorecard-urile sunt un instrument foarte eficient de management al performanței. Poti utiliza rapoarte de tip scorecard pentru a urmări executia obiectivelor tale. În literatura de specialitate veți găsi în principal trei tipuri de scorecarduri: Balanced Scorecard, Scorecard al forței de muncă și Scorecard de HR. Rapoartele de tip scorecard sunt utilizate pentru a alinia strategia companiei cu sarcinile zilnice ale fiecărui angajat. Scorecard-urile pot comunica, de asemenea, ceea ce este important și care sunt obiectivele companiei.

Această sesiune este concepută pentru a vă oferi o înțelegere profundă despre:
1. Care sunt scorecard-urile cele mai intalnite in companii
2. Care sunt provocarile cele mai mari in crearea de scorecard-uri
3. Balanced Scorecard – dimensiuni si indicatori
4. Workforce Scorecard – dimensiuni si indicatori
5. HR Scorecard – dimensiuni si indicatori

În această sesiune vei învăța să utilizezi rapoartele de tip scorecard ca instrument de management al performanței. Vei afla care sunt principalele provocări atunci când vine vorba de punerea în aplicare a rapoartelor de tip scorecard. Sunt oferite exemple pentru a putea avea cea mai bună experiență de învățare.

Trainer: Răzvan Radu
Răzvan s-a ocupat de crearea de rapoarte de tip scorecard în multe organizații din diverse industrii. În timpul activității sale a aliniat strategia HR și cea referitoare la forta de munca la strategia de afaceri. Procedând astfel, el a creat dashboard-uri și rapoarte cu valori capabile să urmărească executarea fiecărei strategii.

Click aici pentru a afla mai multe despre noi.