fbpx
Invata cum să fii guvernat de date în mod eficient

Invata ce inseamna să fii guvernat în mod eficient de date

Current Status
Not Enrolled
Price
necesita abonament
Get Started

Invata ce inseamna să fii guvernat în mod eficient de date. A avea un sistem puternic de gestionare a datelor iti va oferi un avantaj competitiv. Știm cu toții zicala: “Gunoi intra. Gunoi iese”. Pentru a avea puterea de a lua deciziile corecte, în timp util, aveți nevoie de date calitative rapid.

Această secțiune este concepută pentru a iti oferi o înțelegere profundă despre:
1. Ce inseamna sa fim guvernati de date
2. Cum sa curatam in mod eficient datele de HR
3. Ce înseamnă data stewardship și cum poate fi pus în aplicare
4. Ce înseamnă un depozit de date și de ce este important
5. Aflați care este cel mai intalnit model de maturitate a datelor
6. Invata care sunt pașii dintre analiza descriptivă și analiza prescriptivă

Aceasta este o sesiune care își propune să iti ofere o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă să lucrezi cu date. Vei învăța cum să creezi procese eficiente pentru a avea date pe care te poti baza. Nu ezita! Invata ce inseamna să fii guvernat în mod eficient de date.

Trainer:Răzvan Radu
Răzvan are o vastă experiență în lucrul cu datele. În ultimii 12 ani, datele au stat în centrul activității sale. În acest timp, el a lucrat cu tipuri variate de date de la esantioane mici la big data. A fost responsabil, în diferite momente ale carierei, de toate activitățile care stau la baza procesului de generare de insight-uri. A livrat și a creat rapoarte și dashboard-uri pe teme de HR, management si vanzari. În ultimii 3 ani și-a dedicat activitatea consultanței in HR Analytics și implementării de software de raportare si people analytics din poziția de fondator Humano.
Click aici pentru a afla mai multe despre Humano.