fbpx

Survey usor de construit.

Functiile de constructie a survey-ului sunt intuitive si usor de folosit. Poti crea orice tip de survey pentru a colecta informatiile de care ai nevoie. Extrage esenta feeback-ului primit si creaza solutii care sa rezolve sursa problemelor din organizatie.

Chestionar adaptiv.

Evita sa obosesti respondentii cu intrebari redundante. Foloseste logica de conditionalitate pe care modulul nostru o ofera. Creaza un chestionar care se adapteaza la atributele pe care respondentul le are. Aceste functii iti permit sa pui intrebari specifice categoriilor din care respondentii fac parte. Chestionarul se poate adapta si in functie de raspunsurile pe care le primesti.

Creaza o experienta completa pentru respondentii tai. Ofera un design frumos, o logica ce nu oboseste si o comunicare eficienta.

Ai toate instrumentele necesare pentru a crea un survey prin care sa extragi informatii vitale.

Rapoarte de impact.

Pune la treaba datele. Cu functiile noastre de analiza a datelor poti analiza datele rapid direct in platforma. Poti crea segmentari complexe la un click distanta. Filtreaza si imparte datele suplimentar pentru a ajunge rapid la sursa problemelor. Ai ocazia sa observi nuante ce tin de categorii diferite de respondenti. Salveaza rapoartele in PDF pentru o diseminare rapida si sigura.

Intelegerea Angajatilor

O platforma puternica ce face legatura intre toate informatiile despre angajatii tai si raspunsurile oferite. Nu pierzi timp pe procesari suplimentare. Oferim cele mai flexibile segmentari si filtrari ale datelor pentru fi capabil sa ajungi la sursa problemei rapid.

Feedback de la Angajati

Cere feedback  cu diferite ocazii: onoboarding, exit interviuri, dupa diferite evenimente, etc. Creza un proiect de feedback continuu, un 360 sau poate doar un survey prin care sa iei pulsul la nivel de sentiment. Indiferent, ofera o voce angajatilor tai.

Survey Warehouse

Poate ai interviuri fata in fata cu angajatii pentru a prelua feedback cu diferite ocazii. Nu te baza pe memorie si centralizeaza toate informatiile in chestionare (formulare) de feedback si lega-le de angajatii tai. Creaza un depozit de date de feedback.

Anonimitate

Mentine anonimitatea respondentilor fara sa faci compromisuri in zona de raportare. Functiile de raportare si segmentare sunt capabile sa functioneze si in conditii de anonimitate.

[box_title title=”Toate functiile de care ai nevoie.” after_title=”Creaza acum survey-ul de care ai nevoie!”][/box_title][section_tabs][section_tab type=”pixfontawesome” icon_pixfontawesome=”fa fa-question” tab_id=”3c54cc94-9e68-0″ title=”Pune intrebarea potrivita oamenilor potriviti” image=”15317″]Pune intrebarea potrivita:

 1. Alege un singur raspuns
 2. Raspuns multiplu
 3. Intrebare deschisa
 4. Ordoneaza optiunile
 5. Afisare de tip matrice
 6. Lista dropdown
 7. Scala
 8. Optiuni de: Altceva sau/si N/A

Gestioneaza experienta respondentilor si evita sa soliciti informatii pe care deja le detii.

Intreaba oamenii potriviti folosind Logica de Conditionalitate: 

 • controleaza vizibilitatea intrebarilor in functie de raspunsul primit
 • controleaza vizibilitatea intrebarilor in functie de datele si meta datele respondentului
 • creaza intrebari obligatorii

[/section_tab][section_tab type=”pixfontawesome” icon_pixfontawesome=”fa fa-wrench” tab_id=”5e6b989d-9950-2″ title=”Setare si Administrare usoara” image=”15318″]Creare unor survey-uri de impact nu a fost niciodata mai simpla. Cateva din functiile care te ajuta:

 • Anonimitate – raspunsurile sunt tratate in mod anonim, astfel nu vei avea capacitatea de a face legatura intre respondent si raspuns. Bifarea acestei setari genereaza un disclaimere automat in mesajele pe care le trimiti catre respondenti.
 • Salvare automata pe masura ce respondentul trece prin chesionar
 • Controleaza abilitatea respondentului de a se intoarce la intrebari deja raspunse.
 • Controleaza abilitatea respondentului de a face modificari in chestionar dupa ce acesta a fost trimis.
 • Completeaza in numele respondentului
 • White label
 • Logo

[/section_tab][section_tab type=”pixfontawesome” icon_pixfontawesome=”fa fa-envelope-o” tab_id=”cbe6ef7e-121f-5″ title=”Notificari email” image=”15319″]Comunicarea este cheia succesului procentelor de raspuns ridicate. Pentru a te ajuta sa comunici mesajul potrivit am creat functii care iti permit sa salvezi si sa iti personalizezi:

 • Invitatiile de participare
 • Notificarile de aducere aminte

[/section_tab][section_tab type=”pixfontawesome” icon_pixfontawesome=”fa fa-signal” tab_id=”04eaf302-8dbc-7″ title=”Raportare flexibila” image=”15320″]Analizeaza datele ca un profesionist.

 • poti vedea evolutia raspunsurilor in timp real
 • creaza segmentari complexe
 • filtreaza datele in functie de demograficele si meta data
 • cross tabs (functionalitate ce urmeaza a fi lansata)
 • grupare (functionalitate ce urmeaza a fi lansata) – grupeaza intrebarile in capitole si creaza un scor general
 • salveaza raportul in PDF

[/section_tab][/section_tabs]