fbpx

STUDII SI FEEDBACK DE LA ANGAJATI IN TIMP REAL

Creaza survey-uri adaptive și colecteaza feedback-ul angajaților în timp real. Automatizeaza sondaje precum: onboarding, perioada de proba, exit, puls, etc. Humano conectează toate datele. În acest fel, statisticile sunt la doar un click distanta.

Incepe un diaolg continuu cu angajatii tai.

Feeback automation

Solicita un demo!

Intelege cum Humano People Analytics poate sa contribuie la dezvoltarea si succesul organizatiei tale.
Solicita un demo personalizat si gaseste raspuns tuturor intrebarilor tale.

Analyics in studii

Raportare si segmentari

Extrate informatii in cateva click-uri, maximizand astfel datele din studiile si feedback-ul angajatilor. Platforma noastra ofera functionalitati avansate de segmentare, precum filtre multiple si rapoarte PDF customizabile. Mergi in profunzime si identifica sursa feedback-ului primit.

Chestionar adaptiv

Poti crea chestionare care se adapteaza demograficelor si raspunsurilor primite de la angajati. Poti adauga setudi aditionale de intrebari angajatilor in functie de diferite atribute ale acestora.
Evita obosirea respondentilor prin creara unor chestionare inteligente si adaptive. Utilizeaza functiile de conditionare logica pentru a crea o experienta potrivita pentru respondenti.

Studii si feedback de la angajati

Pune intrebarile potrivite

Poti alege dintr-o multitudine de tipuri de intrebari: deschisa, raspuns multiplu, ranking, scala, matrice, lista, etc. Adauga o conditionare logica si exploreaza in profunzime opiniile respondentiilor.

Notificari email

Personalizeaza mesajul trimis respondentilor si creste procentajul de completare pe fiecare studiu. Poti salva modele de invitatii si remindere. Poti decide cine si cand va primi un mesaj.

Raportare puternica

Raportare in timp real Filtreaza datele pe demografice si creaza segmentari avansate. Creaza rapoarte, adauga comentarii si salveaza-le in PDF. Cross-tabulari si grupuri de intrebari vor fi lansate in curand.

Evaluari 360

Evaluarile 260 sunt disponibile si usor de lansat. Defineste competente, adauga inrtebari, selecteaza categoriile de angajati respondenti si lanseaza evaluarea. Ai access oricand ai nevoie la aceasta functie.

Setare usoara de studii

Functionalitati precum: raspunsuri anonime, salvarea automata a raspunsurilor, control asupra functionalitatii de a modifica raspunsurile. Link customizabil

Automatizare

Seteaza reguli de trimitere automata a studiilor in functie de diferite atribute precum: data angajarii, terminarea perioadei de proba, terminarea contractului, etc. In acest fel poti automatiza studiile de onboarding, evaluarile de la finalizarea perioadei de proba, interviurile de exit.

Security features

Securitatea este prioritatea noastra numarul 1.

Securitate Prioritatea noastra numarul 1.

Suntem dedicati mentinerii in siguranta a datelor. Avem o abordare de securitate prin design. Cateva din cele mai importante functionalitati:

  • Componente per container
  • Data encriptate
  • Single Sign-On sau Autentificare in 2 pasi
  • Loguri de audit
  • Back-up-uri de date
  • Acces bazat pe roluri

Si multe alte functionalitati menite sa tina datele in siguranta.