SURVEY-URI SI FEEDBACK ANGAJATI IN TIMP REAL

Creaza survey-uri inteligente si colecteaza feedback de la angajati in timp real. Autmoatizeaza studii precum: onboarding, evaluari ale perioadei de proba, exit interviuri, etc. Cu Humano toate datele de HR sunt conectate. In acest fel vei avea informatii in fiecare moment.

Porneste un dialog continuu cu angajatii tai.

Feeback automation

Solicita un demo!

Intelege cum poate  Humano People Analytics  sa contribuie la dezvoltarea companiei tale.
Solicita un demo personalizat si convinge-te singur.

Survey analytics

Raportare eficienta

Folosind Humano People Analytics poti extrage informatii vitale in doar cateva click-uri din survey-urile si feedback-ul de la angajati. Beneficiezi de functionalitati de segementare avansata si filtrare multipla. Rapoartele pot fi personalizate cu comentariile tale si pot fi exportate in PDF.

Chestionar inteligent

Poti crea survey-uri inteligente care se adapteaza in functie de atributele si raspunsurile angajatilor tai. In acest fel, vei putea afla detaliile importante care sa iti permita sa iei masurile corecte.
Evita sa obosesti respondentii cu intrebari redundante. Creeaza un chestionar inteligent folosind logica de conditionalitate. Astfel, vei oferi o experienta placuta respondentilor.

survey-uri si feedback angajati

Intrebari potrivite

Poti alege dintr-o multitudine de tipuri de raspuns precum: text, raspuns multiplu, scala, ordonare, matrice, lista, etc. Adauga o conditionalitate logica pentru a intra in profunzime si a afla detaliile care fac diferenta.

Notificari email

Personalizeaza mesajele trimise catre respondenti si creste astfel procentul de completare. Poti crea si salva template-uri de invitatii si remindere. Decizi cine si cand primeste un mesaj.

Segmentare avansata

Folosind Humano beneficiezi de raportare in timp real. Poti filtra datele asa cum ai nevoie in functie de demografice si metadata. Creezi rapoarte ce pot fi personalizate si in care poti adauga comentarii, apoi le poti exporta in PDF.

Evaluare 360

Evaluarile de 360 sunt disponibile si foarte simplu de lansat. Definesti competentele, adaugi intrebarile, selectezi respondentii si il lansezi. Raportul este complet si poate fi personalizat.

Setup simplu

Poti crea un chestionar in cateva click-uri. Ai functionalitati precum: anonimizarea si salvarea automata a raspunsurilor, controlul abilitatii respondentului de a naviga sau reveni in chestionar, white label, link personalizat, etc.

Automatizare

Creeaza evenimente care sa trimita survey-uri si sa colecteze feedback de la angajati in mod automat. Poti seta evenimente in functie de data angajarii, data plecarii, terminarea perioadei de proba, etc.

Security features

Securitatea.
O prioritate pentru noi.

Humano isi dedica eforturile in mod constant mentinerii datelor in deplina siguranta. Avem o abordare a securitatii prin design. Cele mai importante functionalitati de securitate sunt:

  • Componente dezvoltate in containere
  • Criptarea datelor
  • Single Sign-On sau Two Step Authentication
  • Loguri de audit
  • Back-upuri de date zilnice
  • Acces in platforma bazat pe roluri

Plus multe alte protocoale si functionalitati care mentin platforma la un nivel ridicat de securitate.