fbpx

Termeni si conditii

Website-ul www.humano.ro este operat de Oameni si Resurse SRL cu sediul social in Str. Iasului, nr. 7, Ploiesti, Prahova.

  1. Protectia datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Oameni si Resurse SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice, factuare, si livrarea serviciilor solicitate.

Prin utilizarea formularelor de contact si a formularelor de inscriere la newslettere existente va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre Oameni si Resurse SRL si ulterior arhivate in servere securizate.

Datele furnizate de dvs. sunt necesare pentru a avea acces la serviciile si informatiile pe care Oameni si Resurse SRL le pune la dispozitia dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a avea acces la serviciile (servicii de comunicatii electronice, descarcare materiale informationale produse) oferite de Oameni si Resurse SRL si de a fi informati cu privire la serviciile si produsele companiei (cursuri, traininguri, softuri etc).

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Oameni si Resurse SRL si sunt comunicate numai persoanei vizate si reprezentantilor legali ai companiei Oameni si Resurse SRL. Aceste informatii pot fi oferite catre parteneri care preseteaza pentru si in numele Oameni si Resurse SRL diferite servicii. Informatiile nu vor fi oferite sau distribuite catre terte persoane din afara companiei fara consimtamantul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Daca unele din datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru mai multe detalii privind siguranta datelor personale, va rugam consultati Politica de confidentialitate, precum si politica fisierelor cookie.

  1. Preturile

Preturile afisate in cadrul site-ului www.humano.ro sunt in EURO SAU RON si NU contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, Oameni si Resurse SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare.

Returnare, Anularea sau Inchiderea contului:

In cazul contului platit sau cursurilor online achizitionate se poate solicita anularea si incheierea contului in primele 15 zile de la efectuarea platii. In aceasta perioada utilizatorul va beneficia de returnarea intreagii valori a taxei abonamenului. Pentru incheierea si returnarea taxei va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@humano.ro Returnarea taxei se va face in 30 de zile de la primirea solicitarii.

Ne rezervam dreptul de a inchide conturile care incalca Termenii si Conditiile prezente fara dreptul de returnare a valorii taxei abonamentului.

  1. Drepturi de autor

Întregul continut al site-ului www.humano.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al Oameni si Resurse SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.humano.ro se pedepsește conform legilor in vigoare.

Accesarea si utilizarea site-ului www.humano.ro, precum si utilizarea formularelor de contact/ newsletter, implica acceptarea si respectarea conditiilor stabilite de administratorii site-ului www.humano.ro conform prevederilor legale si a politicii de confidentialitate.
Va multumim!