fbpx

DATA WAREHOUSE
SI MANAGEMENT

Humano People Analytics agrega date din surse multiple si creaza un data warehouse complet. Acesta iti ofera toate functionalitatile de care ai nevoie pentru un management eficient al datelor.
Poti edita, sterge sau adauga date direct in platforma. In acest mod vei avea o singura sursa de adevar pentru informatiile despre angajatii tai. Functionalitatile de filtrare iti dau ocazia sa creezi view-urile dorite.

Creaza fundatia unei culturi a deciziilor bazate pe date.

Solicita un demo!

Intelege cum poate  Humano People Analytics  sa contribuie la dezvoltarea companiei tale.
Solicita un demo personalizat si convinge-te singur.

Import/Export Date

Poti gestiona warehouse-ul prin functionalitatile import/export fisiere Excel sau .csv. Humano se poate conecta si poate extrage date automat din multiple softuri de HR.

Control al campurilor

Poti controla campurile obligatorii pentru completare. De asemenea, poti adauga restrictii sau reguli de completare prin care sa impui standarde de calitate.

Istoric date

Ai un istoric complet al modificarilor datelor unui angajat si deci al miscarilor interne. Istoricul iti permite sa te intorci in timp si sa vezi valorile indicatorilor urmariti din perioada aleasa.

Adauga, Editeaza, Sterge

Adauga, editeaza sau sterge date direct in platforma in multiple modalitati. Accesul si drepturile pentru astfel de functii poate fi restrictionat total sau partial.

Segmentare date

Humano iti ofera posibilitatea sa adaugi multiple filtre pe categorii distincte de date. Poti filtra in functie de datele brute ale angajatilor, dar si folosind metadata.

Management drepturi

Accesul in platforma se face pe baza de roluri. Poti controla cine poate sa vizualizeze datele brute, sau cine poate edita, adauga sau sterge date.

Tabele multiple

Monitorizare mai buna a informatiei brute prin existenta a multipe module de stocare a datelor. Exista module pentru a urmari zilele de absenteeism, lucru de acasa, ore de training, performanta, recrutare, salarii, etc.

View-uri personalizate

Identifica ariile de imbunatatire folosind view-uri custom. Sorteaza, filtreaza si alege ce date sa fie afisate.

Securitatea.
O prioritate pentru noi.

Cand vorbim de data warehouse si management de date trebuie sa vorbim despre securitate.

Humano isi dedica eforturile in mod constant mentinerii datelor in deplina siguranta. Avem o abordare a securitatii prin design. Cele mai importante functionalitati de securitate sunt:

  • Componente dezvoltate in containere
  • Criptarea datelor
  • Single Sign-On sau Two Step Authentication
  • Loguri de audit
  • Back-upuri de date zilnice
  • Acces in platforma bazat pe roluri

Plus multe alte protocoale si functionalitati care mentin platforma la un nivel ridicat de securitate.