fbpx

Libraria cu indicatori a profesionistului de HR.

O librarie cu toti indicatorii relevanti de HR explicati intr-un mod clar, complet si cu exemple. Aici vei gasi peste 200 de indicatori de HR si o serie de bune practici de HR Analytics.

Comunitatea este conceputa pentru a adauga valoare carierei tale profesionale. Aplicarea metodelor de HR Analytics va accelera cariera ta si performanta companiei din care faci parte.

Indicatori de HR

Formule

Libraria Humano iti ofera cei mai relevanti indicatori de HR care te vor ajuta sa iti dezvolti cariera si care vor duce la accelerarea performantei companiei din care faci parte. Fiecare indicator este prezentat explicit cu definitie, formula, exemple si recomandari.

Bune practici

Intelege modalitatile cele mai bune de a masura si de a implementa HR Analytics. Afla tips & tricks care pot sta la baza avansarii in cariera si care pot duce la identificarea problemelor reale din companie. Folosind Libraria Indicatorilor de HR nu va trebui sa reinventezi roata de fiecare data.

O platforma in crestere

Alatura-te acum si beneficiaza de know-how-ul unei intregi comunitati de profesionisti de HR. Sunt adaugate constant functionalitati si continut relevant. Suntem aici pentru a te sustine in calatoria ta catre succes.

Devino contributor

Iti doresti sa adaugi valoare in viata colegilor de breasla prin indicatori, bune practici sau exemple si studii de caz?
Devenind contributor ai acces gratuit si satisfactia de a pune umarul la dezvoltarea profesiei de specialist de resurse umane.

Investeste in viitorul tau! Devino membru!

Devenind membru deplin primesti o serie de beneficii:

  • Ai acces la un hub de invatare unde se adauga resurse constant
  • Inveti despre mai mult de 200 de indicatori de HR
  • Acces la bune practici de HR
  • Acces la continut nou adaugat
  • Un abonament de 12 luni
  • Acces online 24/7

Stai conectat, pregatim indicatori noi, bune practici si articole cu continut aplicabil imediat!