fbpx

Ghdiul profesionistului de HR pentru KPI si bune practici de HR.

O librarie cu toti indicatorii relevanti de HR explicati intr-un mod clar, complet si cu exemple (continut video si text) Explicatiile prezinta si exemple. Aici vei gasi mai mult de 200 de KPI de HR si bune practici.

O comunitate construita sa constribuie la dezvoltarea ta profesionala. Masurarea in HR va accelera cariera ta si performanta companiei.

 

AM FACUT UPGRADE LA LIBRARIE SI O PUTETI GASI PE UN NOU WEBSITE: hranalyticslibrary.com.
Da click pe butonul de mai jos si intra in librarie.

Indicatori de HR

Formule

Aplicarea unor formule gresite te va duce la pierderea de timp si bani. hranalyticslibrary.com iti ofera formulele si detaliile importante despre indicatorii si analizele de HR relevante care iti pot accelera cariera si dezvoltarea businessului din care faci parte. Fiecare indicator are o definitie si o formula clar explicata. in plus, vei gasi exemple si recomandari.

Bune practici

Intelegi practici de HR care vorbesc de data analytics, masurare si KPI. Ai parte de tips & tricks care iti pot usura activitate zilnica. Folosind hranalyticslibrary.com, nu trebuie sa reinventezi roata de fiecare data. Alegerea indicatorilor potriviti pentru compania ta si modul lor de aplicare nu a fost niciodata mai usor.

O platforma in crestere.

Alatura-te acum si beneficiaza de know-how-ul unei comunitati formata din profesionisti de HR. Aici gasesti, forumuri, evenimente si un spatiu safe pentru a discuta despre cele mai bune solutii cu colegii de breasla. Cu ajutorul tau comunitatea va creste rapid. Suntem aici pentru a te sprijini dezvoltarea ta si pentru a te ajuta sa iti accelerezi calatoria catre succes.

Devin contributor

Iti doresti sa adaugi valoare in viata colegilor de breasla prin indicatori, bune practici sau exemple si studii de caz?

Alegerea de masura indicatorii potriviti in companie poate face diferenta dintre mediocritate și excelenta.

Investeste in viitorul tau. Devino membru!

Daca devii membru ai multiple beneficii:

  • Ai acces la un hub de invatare unde se adauga resurse constant
  • Acces la mai mult de 200 de indicatori de HR explicati (video si text)
  • Bune practici de HR Analytics
  • Acces la continutul nou adaugat in Librarie
  • 12 luni de acces in platforma
  • Acces online 24/7

Amendament: Continutul este doar in limba engleza. Alte limbi vor fi adaugate in timp.