Creeaza o cultura in care deciziile cu privire la oameni sunt bazate pe date.
Uite cum te va ajuta sa imbunatatesti performanta organizatiei
Atragere de talente
Intelegi mai bine angajatii tai si implicit vei atrage candidatii potriviti. Creaza un value proposition bazat pe realitatea din organizatia ta.
Retentie de talente
Identifici initiativele cu cel mai mare impact si astfel vei avea o retentie mai buna a angajatilor performanti. Deblocheaza potentialul angajatilor si creaza un cadru pentru succes.
Cresterea ratei de Engagement
Engagement-ul nu este doar despre a mentine angajatii fericiti. Este si despre cresterea performantei si profitabilitatii acestora.
Imbunatateste comunicarea interna
Este timpul sa stabilesti si sa comunici planul strategic al companiei. In plus trebuie sa creezi in mod deliberat cultura care sa il sustina.
Dezvoltarea liderilor
Liderii sunt direct desponsabili de calitatea si performanta angajatilor. Dezvolta-i pentru a avea o organizatie cu continuitate in business.
Actioneaza utilizand date
Aliniaza strategia business-ului cu Strategia de HR aliniind datele din toate sistemele si actionand bazat pe date.
Gandim apoi Livram
Arie de expertiza
Suntem un grup de profesionisti (oameni) cu o vasta experienta in companii multinationale si locale din domenii precum: consultanta HR, Statistica si Cercetare de marketing, Training si Coaching. Impreuna construim programe de dezvoltare care aduc un plus de calitate in viata organizatiilor si a oamenilor care fac parte din ele.
Pasi Simpli. Rezultate rapide.
Ajutam echipa ta sa creasca
Analizam datele
Construim un plan personalizat pentru tine
Testam si livram

Fiecare client este important pentru noi.

Livram strategii de dezvoltare a talentului din organizatie menite sa imbunatateasca eficienta organizationala si dezvoltarea individuala a oamenilor. Utilizand o combinatie unica de instrumente de diagonostic, coaching si workshop-uri iti oferim suport in a debloca potentialul adevarat al oamenilor din organziatia ta. Vom identifica punctele tale forte si vom gasii parghiile de a le maximiza si astfel sa reusesti sa atragi si sa retii talentul de care ai nevoie.